Πληροφορίες

Στον όμιλο OK Hotels η κρητική φιλοξενία και η φιλοσοφία της βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση προσηλωμένη στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλού επιπέδου. Στα 5 αστέρων ξενοδοχεία μας Kriti Beach και Kyma Suites τα πάντα κινούνται γύρω από την παραδοσιακή εμπειρία της Κρήτης. Η αισθητική των χώρων μας, η εμπνευσμένη από τον τόπο μας κουζίνα, ακόμη και η ψυχαγωγία των πελατών μας, έχουν σαν στόχο να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία Μεσογειακής διαμονής για τον κάθε επισκέπτη μας. Το προσωπικό μας, πάντοτε φιλικό και εξυπηρετικό, φροντίζει ώστε όλοι οι πελάτες μας, νέοι και μεγαλύτεροι, να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία διακοπών.

Εξερευνήστε τα  φημισμένα εστιατόριά μας, καθώς και τις σουίτες και τα δωμάτια των ξενοδοχείων μας, που ξεχωρίζουν για την πολυτέλεια και τον μοντέρνο σχεδιασμό τους. Το προσωπικό της OK Hotels θα φροντίσει ώστε η διαμονή σας στα ξενοδοχεία μας να σας αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις. Η υποδοχή των ξενοδοχείων μας θα σας συστήσει συναρπαστικά μέρη για εξερεύνηση, θα σας δώσει πληροφορίες για τρέχουσες τοπικές εκδηλώσεις, θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε κρατήσεις σε εστιατόρια και θα σας προτείνει τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του αγαπημένου μας νησιού.

Ok Hotels Rethymno Crete 1

Στα ξενοδοχεία μας θα βρείτε πλήθος δωρεάν παροχών, δωρεάν Wi-Fi, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, απολαυστική τοπική κουζίνα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, όλα αυτά σε μία όμορη ατμόσφαιρα.

Ok Hotels Rethymno Crete 4

Η εταιρία μας ακολουθεί υψηλά πρότυπα υπηρεσιών και είναι στελεχωμένη με έμπειρο προσωπικό, που έχει σαν στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας. Σε όλα τα τμήματα εφαρμόζονται πρότυπες διαδικασίες ποιότητας που διασφαλίζουν επίπεδο υπηρεσιών 5 αστέρων, ενώ η αξιόπιστη και αφοσιωμένη ομάδα μας υπηρετεί πιστά την φιλοσοφία της φιλοξενίας, στην οποία είναι βασισμένη η οικογενειακή μας επιχείρηση.

ΕΣΠΑ
ΕΣΠΑ