Τα ξενοδοχεία μας

Στο Ρέθυμνο, μία μοναδική και παραδοσιακή πόλη, που διαθέτει συναρπαστικά μέρη και προσφέρει εμπειρίες  που κόβουν την ανάσα, θα βρείτε τα ξενοδοχεία μας. Η πόλη είναι πλούσια σε πολιτισμικές ευκαιρίες εξερεύνησης, ενώ η διαμονή σας στα ξενοδοχεία της OK HOTELS θα σας φέρει σε επαφή με την τοπική γαστρονομία, τις παραδόσεις αλλά και την αυθεντική κρητική φιλοξενία.

Kriti Beach Hotel Panoramic View Hotel Swimming Pool
Το 5 αστέρων ξενοδοχείο Kriti Beach φωλιάζει στο κατώφλι ενός εμβληματικού ενετικού λιμανιού του 14ου αιώνα. Σε πολύ κοντινή απόσταση θα βρείτε την ανατολική είσοδο της Παλιάς Πόλης, η οποία σφύζει από ιστορία και ρομαντισμό. Τα δωμάτιά μας προσφέρουν ειδυλλιακή θέα και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε είδους επισκέπτη. Εδώ θα βρείτε εκτός από τα standard δωμάτια και τις ρομαντικές μας σουίτες με το εξωτερικό Jacuzzi στην βεράντα, καθώς και τις άνετες οικογενειακές μας σουίτες , που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 4 άτομα σε δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια. Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μία ζεστή φιλοξενία και άριστες υπηρεσίες σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου. Απολαύστε ακόμη τα εστιατόριά μας, τις μουσικές βραδιές μας, την εσωτερική και εξωτερική πισίνα, το τμήμα ευεξίας, καθώς και το γυμναστήριό μας.
A. Παπαναστασίου 18, 74100 Ρέθυμνο, Κρήτη - Ελλάδα
email:  kritibeach@ok-rethymno.gr
Kyma Suites Hotel Rethymno Exterior 1 Kyma Suites Hotel Rethymno Exterior Main Entrance
Το ξενοδοχείο Kyma είναι εμπνευσμένο από τα ελληνικά κύματα, αυτόν τον ελληνικό ήχο του καλοκαιριού. Προβάλλει ήσυχο ακριβώς στην ανατολική είσοδο της Παλιάς Πόλης (Πύλη της Άμμου). Το ιστορικό κάστρο της Φορτέτσας βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση, ενώ σε απόσταση αναπνοής θα βρείτε και τα περισσότερα τοπικά καφέ, μπαρ και καταστήματα. Η διαμονή σας στο 5 αστέρων ξενοδοχείο μας Kyma Suites είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε μία αυθεντική κρητική απόδραση. Απολαύστε τις άριστες υπηρεσίες μας, την εξαίσια μεσογειακή κουζίνα μας, τις τοπικές παραδόσεις, τα άνετα δωμάτια και τις σουίτες, όλα αυτά σε μία ατμόσφαιρα ελληνική και με την φιλοξενία για την οποία φημιζόμαστε.
Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, 74100 Ρέθυμνο, Κρήτη - Ελλάδα
email: kymabeach@ok-rethymno.gr
ΕΣΠΑ
ΕΣΠΑ