Τοποθεσία

Και τα δύο ξενοδοχεία μας βρίσκονται μπροστά στην θάλασσα με τα κρυστάλλινα νερά, μέσα στο πλούσιο ιστορικά περιβάλλον του Ρεθύμνου με τον ζωντανό τοπικό πολιτισμό, το όμορφο κρητικό κλίμα και τον κρητικό τρόπο ζωής. Το γραφικό και μαγικό περιβάλλον αυτής της αρχαίας πόλης φαίνεται να τα έχει όλα.

Τα ξενοδοχεία μας υψώνονται περήφανα στην άκρη αυτής της ζωντανής, παραδοσιακής κρητικής πόλης. Η εντυπωσιακή ενετική αρχιτεκτονική του 14ου αιώνα επιβιώνει ζωηρή μέχρι σήμερα, γεμίζοντας κάθε γωνιά της πόλης με ιστορίες των αλλοτινών καιρών. Η γεμάτη ζωή τοπική αγορά αναδίδει την γοητεία του ρομαντισμού και είναι διανθισμένη με καφέ, μπαρ και καταστήματα που διαθέτουν εκλεκτά είδη φαγητών, ποτών και ενθυμίων. Ανατολικά των ξενοδοχείων μας ξεδιπλώνεται η χρυσαφένια αμμουδιά και τα  γαλαζοπράσινα νερά της βραβευμένης με γαλάζια σημαία παραλίας του Kriti Beach, εδώ που ο παφλασμός των κυμάτων κατευνάζει τα άγχη και τις έγνοιες της καθημερινότητας.

Στα ξενοδοχεία μας Kriti Beach Hotel και Kyma Suites Beach Hotel θα βρείτε πολλές πληροφορίες. Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση  και νιώθουμε περήφανοι να μοιραζόμαστε μαζί σας την γνώση μας για ό,τι καλύτερο προσφέρει ο τόπος μας. Απευθυνθείτε στο προσωπικό μας για πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες τοπικές δραστηριότητες, τα αξιοθέατα, που μπορείτε να επισκεφθείτε και εκδρομές που θα σας μείνουν αξέχαστες και θα στεριώσουν το Ρέθυμνο για πάντα στην καρδιά σας.

Κύρια σημεία

Κτισμένα την άκρη της ιστορικής παλιάς πόλης και του ενετικού λιμανιού, τα 5 αστέρων ξενοδοχεία μας Kriti Beach Hotel και Kyma Suites Beach Hotel  βρίσκονται σε μια περιοχή πλούσια σε πολιτιστική κληρονομιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Rethymno Crete 2

Rethymno Beach

With clean waters, life guards, great water sports, and free access for our guests to sun beds, umbrellas and beach towels, we imagine our private hotel beach will soon become a favourite for you too.

EXPLORE

Rethymno Crete 1
ΕΣΠΑ
ΕΣΠΑ